petek, 11. julij 2014

VSE JE ODSEV VAS SAMIH





Vesoljni zakon VSE okoli vas je odsev VAS SAMIH
»Nikoli se ne trudite spreminjati osebo, ker vam reflektira vas same. Torej, poglejte v sebe in spremenite sebe.«
Zemlja je čudovit planet, je čudovita učilnica, kjer imate vsak trenutek priložnost za to, da gledate in vidite sebe (kdo ste?) v ogledalu. Ta ogledala so ljudje okoli vas, situacije v katerih ste…Ogledalo Vesolja je tako natančno in pošteno, da vam pokaže vaše najgloblje skrivnosti in dele vas samih. VSAKA OSEBA IN SITUACIJA V VAŠEM ŽIVLJENJU vam kaže ogledalo, aspekte vas samih. Vam je všeč kar vidite? Vam ni všeč? Imate možnost da to spremenite-PRI SEBI. Tako kot zunaj, tako znotraj.
Ko sebe pogledate v ogledalu, ni nujno da vam je/bo všeč kar vidite. Lahko boste rekli, da je slika popačena, a dejstvo je, da ste v ogledalu vi.
Ko vam Vesolje nastavi ogledalo, skozi osebo ali situacijo v življenju, je to nezmotljivo natančno. Lahko se pritožujete ali zanikate, kakorkoli, Vesolje vas spodbuja, da se pogledate v to ogledalo (osebo, situacijo) in vam ponuja priložnost, da se spremenite.
Ko se pogledate v ogledalo in vidite svoje utrujene in težke oči, se ne trudite spremeniti odseva, temveč se boste dobro naspali, spočili in uživali zdravo hrano. Na takšen način se bo spremenil vaš odsev.
Če je v vašem življenju oseba, ki vam ni všeč oz. vam niso všeč nekatere njene lastnosti, se lahko odločite in svoj trud in energijo vlagate v spreminjanje te osebe. To pomeni, da želite spremeniti odsev v ogledalu in to je oblika zanikanja. Osebe, ki to počenjajo se poznani kot »večni rešitelji«. Raje izgubljajo čas s spreminjanjem odseva, kot pa da bi delali na sebi.
KO RAZUMETE ZAKON »VSE JE ODSEV VAS SAMIH«…
…se nič več ne trudite spreminjati ljudi, zato da bi se vi počutili boljše. Opazujete zunanje dogajanje in spremenite svoje notranje dogajanje.
Ljudje, ki jih ne marate, vam kažejo aspekte vas samih. Tiste, ki jih ne marate. Če imate prijatelja, ki se vam zdi hladen, vprašajte sebe, kje ste hladni. Če je vaš otrok sovražno nastrojen, poglejte v svojo lastno jezo. Imate šefa, ki je popolnoma neorganiziran in zmeden? Najverjetneje si mislite, kako ste sami odgovorni in dosledni. Verjetno vas jezi, ker je on/ona tako drugačen od vas, težko si priznate da vam nastavlja ogledalo…kaj ne da?
V sebi čim prej poiščite del, ki je zmeden in raztresen. Verjetno si del vas želi biti brez skrbi in neodgovoren. Če ste imeli trdo vzgojo v otroštvu in so starši veliko pričakovali od vas, se del vas boji narediti napako ali biti brez skrbi. Če ste vedno morali biti odgovorni in se kontrolirati, se bojte prepustiti toku. Delček v vas, ki si želi biti svoboden in brez skrbi, se reflektira v ljudeh okoli vas. Z enako intenzivnostjo kot ste jezni na šefa, ste jezni na del v vas, ki ga vidite v ogledalu.
Če ima nekdo v vši bližini lastnost, ki vas ne moti, vam verjetno ne kaže ogledala in lastnosti skoraj da ne boste opazili.
Ljudje, ki so vam všeč, vam odsevajo vaše dobre lastnosti. Poiščite nekoga, ki ga imate radi, ga spoštujete in cenite. Lastnosti, ki jih ima, so tudi v vas. Te osebe ne bi pritegnili v svoje življenje, niti ne bi opazili delov – lastnosti, ki so vam všeč, če ne bi bilo tako, če ne bi bil to vaš odsev. Čarobno ogledalo Vesolja vam odseva vašo lepoto, s katero morda še niste v stiku. Pozdravite te kvalitete, živite jih vsak dan in v vaše življenje bo prišlo še več takšnih oseb.
Če Vesolje resnično želi, da se močno zazrete v ogledalo, vam bo nastavilo tri ogledala naenkrat.
Klientka mi je rekel »ta teden sem videla tri ptice z zlomljenim krilom, kaj to pomeni’« Ne morete leteti z zlomljenim krilom. Svetovala sem, naj pogleda, kje v svojem življenju se počuti, da nima svobode. Odgovorila je kot iz topa, da njen mož nasprotuje temu, da obiskuje duhovne delavnice, saj zapravlja preveč časa in denarja. Vesolje ji je pokazalo, kako je njeno krilo poškodovano. Prišel je čas, da se odkrito pogovori s svojim partnerjem.
Če v enem dnevu opazite tri slabovidne ali slepe ljudi, je morda to znak, da vi nečesa ne želite videti. Če opazite tri prometne nesreče se vprašajte, kje vi hitite ali drvite v nesrečo.
DELI AVTOMOBILA, DELI VAS
Vsak del vašega avtomobila, predstavlja del vas samih. Če se pokvarijo vaše zavore, vam to morda sporoča, da prenehajte z nečem v življenju. Vam ne delajo luči? Ali vidite kam greste v življenju? Prazna baterija? Se počutite prazni? Vam je zmanjkalo energije?
Živali, rastline, drevesa, celo kristali odsevajo nekaj v vas.
KARKOLI VSTOPI V VAŠE ŽIVLJENJE – POGLEJTE V TO OGLEDALO in poiščite, kaj vam govori, kaj vas uči.
Ko razumete Zakon Vse je odsev vas samih, lahko močno napredujete v osebnostni in duhovni rasti, že samo s tem, da pogledate, kaj vas življenje uči. Potovanje na Zemlji tako postane fascinantna in razburljiva dogodivščina.
Na dva načina lahko interpretirate, kar vidite. En način je, da vidite lastno projekcijo. Drugi način je, da vidite svoj aspekt, ki ste ga pritegnili v svoje življenje. Da bi poiskali projekcijo, govorite o osebi ali situaciji. Poveste: »si velikodušna, ampak tečna oseba«. Poiščite v sebi, kje ste velikodušni in tečni. Da bi ugotovili, kako ste pritegnili v svoje življenje, bodite pozorni, kako se počutite ob osebi oz. v situaciji. Npr: »ob tebi se počutim nelagodno« – reflektira vaše neugodje.

http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=16&kdo=3#v1

VIR IN PREVOD: A little light on the spiritual laws, Diana Cooper

svetovanje - osebna rast
041 682 498


Ni komentarjev:

Objavite komentar