nedelja, 6. julij 2014

IMEJTE SE RADI






Z enostavnimi tehnikami lahko ozdravite vsako bolezen in dosežete tudi stopnjo popolne svobode, pogoj je le verjeti v to. Če ne verjamete, vam nihče ne more pomagati. Ker pa je logično, da ne morete verjeti v nekaj, česar ne zaznavate, boste kmalu imeli na razpolago še mnogo več dokazov o čudežnih ozdravitvah, o angelih, mojstrih in o drugih dimenzijah. Samo opazujte in se čudite.
Če boste stopili na pot svobode in Ijubezni, boste kmalu našli sebi enake in tudi vodniki bojo prišli v bolj konkretni obliki. Vi kar delajte in se čim manj obremenjujte s tistim, kar najdete v sebi. Ste, kakršni ste in vse, kar ste, imejte radi. Prav vse, kar je v vas, imejte radi. Le Ijubezen raztopi črnino. Nehajte se obsojati.
Ker je tehnik ogromno, si drznite raziskovati naprej, morda boste našli učinkovitejše, ki res obstajajo. Lahko se pa oglasite pri nas in bomo našli najboljšo pot, ki je za vas primerna. Uživajte v vsakem trenutku in si naredite vašo življensko pot v kateri boste uživali. POMEMBNO JE, DA SE POČUTITE DOBRO.
041 682 498
http://zakonprivlanosti.blogspot.com/2014/07/drustvo-za-kakovost-zivljenja-soncna-pot.html



Ko začnemo žarčiti svoje notranje bitje navzven – se zgodi nekaj čudovitega. POSTANEMO TO KAR SMO. Videti je , kot da smo še vedno isti, a nismo. Sprememba je vidna v našem odzivanju na vsakdanje dogodke. Nanje ne reageramo več naučeno, ampak s popolnim mirom in neverjetno zbranostjo., ki pronicata iz naše VEČNOSTNE ESENCE – DUŠE. LE TAKO LAHKO UČIMO DRUGE.


Elene Danel





Ni komentarjev:

Objavite komentar