torek, 15. julij 2014

Karmično čiščenje

Duša, ki si je izbrala fizično telo na Zemlji, je le to izbrala, da se bo naučila in predelala življenjske lekcije : spoznanje, potrpežljivost, postopnost, iskrenost, inteligentnost, veselje, komunikativnost, izkušnjo, ravnotežje in modrost.



Karmično čiščenje omogoča, da v tem življenju dosežemo ublažitev ali popolnoma predelamo nekatere zadržke, ki jih imamo: žalost, sovraštvo, negotovost, strah, zavist, destruktivnost, neodgovornost, egocentričnost, zmota, nestrpnost, kot tudi fizične bolezni. Beseda karma se najpogosteje prevede kot »delovanje«. Sami se s svojo svobodno voljo odločamo o načinu našega delovanja, seveda z omejitvami zaradi našega znanja, pogojev življenja in življenjskih okoliščin. Zakon karme povezuje vzrok in njegovo posledico. Kar pomeni, da karmične nagrade in dolgovi niso odvisni od našega človeškega razumevanja, časa in prostora. Oni so večni in jih predelujemo v mnogih življenjih. S svojimi mislimi, besedami in dejanji jih lahko ublažimo ali povečujemo. Naša dobra dela do sebe in drugih v preteklosti so vidna danes, če živimo življenje srečne osebe s prečiščeno karmo. Takšna oseba bo zdrava, materialno in čustveno usklajena, življenje bo lepo in srečno. Na žalost, pa lahko naši napačni in slabi postopki vodijo v slabo izkušnjo v tem življenju, ki bo povezana z boleznijo, problemi v življenju, revščino…
Mnoge čustveno težke in stresne situacije, kakor tudi bolezni, ki se pojavljajo v sedanjem življenju, se dogajajo ravno zato, ker smo šele sedaj dovolj »zreli«, da jih predelamo. Torej je naše sedanje življenje rezultat naših preteklih dejanj. Kako živimo sedaj se bo odrazilo v prihodnjem življenju. Zato bodimo sočutni, pomagajmo, podarimo dobroto, bodimo veseli, iskreni, predvsem pa oproščajmo, kar bo velik blagoslov tako za vas, kot osebo, ki ste ji oprostili.
Karmično čiščenje je tehnika s katero zdravilec v povezavi s Karmičnimi Angeli združuje energetska telesa, čisti vezi med njimi in aktivira energetske nivoje. Nihče, prav nihče ne more predelati vaših življenjskih lekcij, to morate sami, ravno tako, kot dihate, se hranite in spite. Karmično čiščenje vam bo samo v pomoč, da boste na pravi poti….jasno tlakovani, ki pelje….
Ne rabite verjeti, ne rabite nam priznati…..toda v sebi veste in čutite, da je tako, priznajte vsaj sebi. Obnašajte se tako do vseh, kot želite, da se drugi obnašajo do vas, pa je to že pravi kažipot k srečnemu in zadovoljnemu življenju. To pa si želimo vsi, mar ne?









·         Postopoma sprostimo telo od vrha glave do stopal.
·         Prizemljimo se, tako da začutimo in vizualiziramo debele močne korenine, kako rastejo iz naših stopal prav v središče zemlje.
·         Damo zavedanje na področje prve čakre in pokličemo angele vijoličnega plamena in vijolični plamen, naj pridejo in transformirajo vse negativne miselne in čustvene energije iz tega življenja in iz prejšnjih življenj iz te čakre v luč zdaj (3 minute).
·         Damo zavedanje na področje druge čakre in pokličemo angele vijoličnega plamena in vijolični plamen, naj pridejo in transformirajo vse negativne miselne in čustvene energije iz tega življenja in iz prejšnjih življenj iz te čakre v luč zdaj (3 minute).
·         Damo zavedanje na področje tretje čakre in pokličemo angele vijoličnega plamena in vijolični plamen, naj pridejo in transformirajo vse negativne miselne in čustvene energije iz tega življenja in iz prejšnjih življenj iz te čakre v luč zdaj (3 minute).
·         Damo zavedanje na področje četrte čakre in pokličemo angele vijoličnega plamena in vijolični plamen, naj pridejo iz tega življenja in iz prejšnjih življenj in transformirajo vse negativne miselne in čustvene energije iz te čakre v luč zdaj (3 minute.)
·         Damo zavedanje na področje pete čakre in pokličemo angele vijoličnega plamena in vijolični plamen, naj pridejo in transformirajo vse negativne miselne in čustvene energije iz tega življenja in iz prejšnjih življenj iz te čakre v luč zdaj (3 minute).
·         Damo zavedanje na področje šeste čakre in pokličemo angele vijoličnega plamena in vijolični plamen, naj pridejo in transformirajo vse negativne miselne in čustvene energije iz tega življenja in iz prejšnjih življenj iz te čakre v luč zdaj (3 minute).
·         Damo zavedanje na področje sedme čakre in pokličemo angele vijoličnega plamena in vijolični plamen, naj pridejo in transformirajo vse negativne miselne in čustvene energije iz tega življenja in iz prejšnjih življenj iz te čakre v luč zdaj (3 minute).
·         Zahvalimo se angelom vijoličnega plamena in vijoličnemu plamenu in mojstru St. Germainu.
·         Zdaj vizualiziramo zlato belo svetlobo, ki prihaja iz kozmosa in vstopa v našo kronsko čakro, nas popolnoma prežame in nas spira, čisti in teče v zemljo.
·         Znova se prizemljimo, tako da vizualiziramo, kako iz naših stopal rastejo debele močne korenine prav v središče zemlje. Skozi stopala nekajkrat vdihnemo zemeljsko energijo. Rahlo si podrgnemo obraz, se potrepljamo po nogah in odpremo oči.



svetovanje - osebna rast
041 682 498

Ni komentarjev:

Objavite komentar