torek, 29. julij 2014

REZANJE KARMIČNIH VEZI





»Če želite biti svobodni se odvežite od vsega in vsakogar. To je prvi pogoj za rast.«
V življenju lahko imate karkoli si želite, a če je vaša lastna vrednost in sreča od tega odvisna, sta na to navezani. Vsak oseba ali stvar na katero ste navezani lahko z vami manipulira. Od trenutka ko ste navezani, niste več svobodni. Ste lutka na vrvici, marioneta.
Vesolje je ocean energije. Vse se premika in giblje. Dogaja se ples med atomi. V tem velikanskem kotlu energije so ljudje, ki so povezani. Skupaj pridejo in se srečajo ne glede na razdaljo in ostajajo povezani iz življenja v življenje. Ta vez oz. vezi lahko predstavljajo tudi velikansko nadlogo. Energetsko to pomeni »bonganje«, vlečenje in porivanje energije, misli in čustev. Običajno brez kakršnega koli zavedanja, kaj se sploh dogaja in kakšen vpliv imata osebi drug na drugega.
Vezi nastanejo med ljudmi, ki imajo med seboj nerazrešene stvari. Vsakič, ko smo na takšno osebo jezni, ko smo ljubosumni, ko ji zavidamo, ko smo zaradi nje prizadeti ali jo potrebujemo, ustvarimo vezi, ki nas priklenejo na to osebo. Če konstantno tej osebi pošiljate negativne misli, se male vezi oblikujejo v debele energetske vozle in močne vezi. Osebi ostaneta povezani in »obtičita« skupaj dokler se vezi ne sprostijo.
NAVEZANOST NA PREDMETE
Prav tako smo lahko navezani na stvari. Negativne energije, kot so pohlep, ponos, materialna potreba – odvisnost, zavidanje lahko ustvarijo debele negativne energetske vezi z objekti kot so hiše, avtomobili, delovna mesta, banke itd. Ujeti smo v željo, težnjo po materialnem bogastvu.
MOJSTER JE NENAVEZAN, JE SVOBODEN
Neodvisen je od ugleda, položaja v družbi, financ in čustvenih potreb. Svoboden je, a hkrati neverjetno močan.
Lahko živite v čudovitem domu. Seveda. Vesolje to za vas želi. Kakorkoli, če v tem čudovitem domu MORATE živeti, ker predstavlja z vas ugled, status v družbi ali varnost, potem ste ujeti. Vezi vas vežejo na ta dom in ste čustveno privezani nanj, dokler ne spremenite svojega vedenja, pogleda.
Mojster lahko živi in uživa v fantastičnem domu, kakorkoli, če mu je odvzet, nima nanj to nikakršnega posebnega vpliva.
Lahko uživate v različnih odnosih. Vir, Vesolje za vas želi, da ste srečni v ljubezni. POTREBA po tem odnosu, vas veže na to osebo in rezultat je, da ste v tem odnosu ujeti in čustveno odvisni od njega. Tovrstni odnosi vas tako močno vežejo, da je težko stvari videti objektivno in/ali oditi iz odnosa.
NAVEZANOST OTROCI:STARŠI
Ko starši postanejo preveč navezani na svoje otroke, jim onemogočajo, da odrastejo in zapustijo dom. Med starši in otroci se tako težko vzpostavijo zdrave in zrele vezi.
Navezanost je POGOJENA ljubezen. Mojster ljubi brezpogojno, kar ne ustvarja vezi. Ljudem, ki jih ima rad dovoli, da so svobodni in da so to kar so. Če nekdo, ki ga ima radi umre seveda žaluje, vendar ni zanj konec življenja. Ostaja v svojem centru.
KAKO SE OSVOBODITI VEZI?
Če od nekoga želite, da se vede na določen način in je to pogojoj, da ga imate radi, potem to ni Ljubezen. To je navezanost.
Takšne vezi se lahko sprostijo na različne načine. Razreši in osvobodi vezi Ljubezen. Tako osvobodite tudi sebe. Ko osebo sprejmemo takšno kot je, takrat se nam pokaže v svoji najlepši luči. To je Ljubezen.
Odpuščanje razreši vezi za vedno. Približujemo se koncu obdobja, ko čakamo da se na planet zlijejo nove energije. To pomeni, da se bomo srečevali z osebami – vezmi, ki jih imamo z njimi, ki smo jih ustvarili skozi življenja. Naša duša želi, da se soočimo z njimi in osvobodimo vse, kar je nerazrešenega ter se svobodno premaknemo naprej.
Ko osebi, ki vas je kakorkoli prizadela odpustite. Osvobodite sebe in osebo.
Sram in krivda vas držita v preteklosti. Ko ste pripravljeni odpustiti sebi za vaša pretekla dejanja, razrešite vezi in spomin na preteklost se izbriše.
Zelo dober način za osvobajanje vezi je z vizualizacijo in namero.
John in Jean sta obtičala v odvisnem odnosu. Obtoževala sta drug drugega. Oba sta bila sovražno nastrojena. Hotela sta narazen, a noben od niju ni imel poguma to storiti. John je prišel na delavnico na kateri je osvobodil vezi. Prišel je z jasno namero, da želi osvoboditi sebe in Jean. Med vizualizacijo je videl jasno sliko vezi in vrvi, ki ju vežejo. Prosil je angele za razrešitev. Videl je, kako se vezi režejo in odpadajo. Potem je čutil olajšanje in svobodo.



Ko je prišel domov se je zgodila zanimiva stvar. Ker je bil odvezan je Jean videl drugače. Brez negativne energije uperjene proti njej, se je spomnil kakšen smisel za humor ima Jean, njenega entuziazma in dobrote. Ponovno se je zaljubil v njo. Odnos se je popolnoma spremenil.
V nekaterih primerih je rezultat odvezave lahko tudi ta, da se odnos popolnoma prekine in osebi odideta vsaka svojo pot.
»Nenavezanost je pogoj za »razsvetljenje«
VIR IN PREVOD: A little light on the spiritual laws, Diana Cooper

PROCES - REZANJE VEZI

Nataša 041 682 498



Ni komentarjev:

Objavite komentar