četrtek, 3. julij 2014

REZANJE VEZI

REZANJE VEZI


 Če želite dobiti več energije in postati bolj svobodni, se morate  odvezati od Ijudi ali stvari, ki vam to kratijo. Navezave so na nivoju pleksusa - nivo strahu je to - zato so vse navezave odnosi strahu. Če želite nek odnos spremeniti, se morate odvezoti in šele potem ga lahko dvignete na višji nivo - na srčno čakro, kjer vlada čista Ijubezen in sprejemljivost.
Obstaja več tehnik. Tako lahko sedite v meditaciji in vizualizirate človeka, s katerim imate neporavnane račune. Ko ga prikličete v spomin, si predstavljate še niti ali kar cele vrvi, ki vas povezujejo z njim. Potem enostavno primite to vrv in jo iztaknite (kot vtikač) iz svojega pleksusa. To tehniko je treba večkrat ponavljati. Za enega človeka morda tudi več mesecev. Navezave so namreč zelo močne, vaša misel in volja pa slaba. Sčasoma se vse obrne.
In še ena tehnika: pokličite piramido za zaščito in začnite dihati globoko in enakomerno, a malce pospešeno, čez par minut v mislih pokličite arhangela Mihaela in ga prosite, naj vas odveže od tistega, kar vas ovira. On ve mnogo bolje od vas, kaj vas ovira, zato mu lahko prepustite vso nalogo. S svojim mečem bo porezal navezave in zakrpal luknje. Lahko ga boste takoj začutili. Medtem vi le pridno dihajte in se na koncu zahvalite. Cela stvar ne traja več kot pet minut. Dragi nadangel Mihael je zelo hiter. Tudi to tehniko izvajajte redno, čim večkrat in ne bojte se, tudi nadangel Mihael vam je na voljo, vedno, štiriindvajset ur na dan, vsak dan v letu, celo življenje in celo večnost.
IMEJTE SE RADI, KAKRŠNI STE
S temi enostavnimi tehnikami lahko ozdravite vsako bolezen in dosežete tudi stopnjo popolne svobode, pogoj je le verjeti v to. Ce ne verjamete, vam nihče ne more pomagati. Ker pa je logično, da ne morete verjeti v nekaj, česar ne zaznavate, boste kmalu imeli na razpolago še mnogo več dokazov o čudežnih ozdravitvah, o angelih, mojstrih in o drugih dimenzijah. Samo opazujte in se čudite.
Če boste stopili na pot svobode in Ijubezni, boste kmalu našli sebi enake in tudi vodniki bojo prišli v bolj konkretni obliki. Vi kar delajte in se čim manj obremenjujte s tistim, kar najdete v sebi. Ste, kakršni ste in vse, kar ste, imejte radi. Prav vse, kar je v vas, imejte radi. Le Ijubezen raztopi črnino. Nehajte se obsojati.


Ni komentarjev:

Objavite komentar