ponedeljek, 7. julij 2014

KORENSKA ČAKRA

KORENSKA ČAKRA







Je rdeče barve. Mnogo Ijudi jo ima precej zaprto, in sicer zaradi nesprejemanja tega fizičnega nivoja, predvsem ekonomije, denarja, poslovnosti pa tudi vojn.
Zelo vam bo pomagalo veliko plesa, teka v naravi in dela na zemlji ali dela s praktičnimi stvarmi. Vzljubiti morate tudi taka opravila, predvsem pa morate spremeniti odnos do denarja. Ne sovražite ga, če ga nimate, ampak ga Ijubite in bo prišel.
Poslušajte čim več rdeče glasbe: rock, hard rock, heavy metal pa tudi polke narodnozabavnih ansamblov. Oblačite se v rdeče, rdeče spodnje perilo pa tako in tako dela čudeže v seksu. Korenska čakra je zelo tesno povezana tudi s spolno. Vendar pa morate za lepo Ijubezen rdečo kombinirati še z drugimi barvami. Predvsem z roza barvo.
Tu je močna tehnika prizemljevanja in odpiranja korenske čakre: najprej si pripravite dobro, vročo rdečo glasbo - po možnosti dober heavy metal s hitrimi in agresivnimi ritmi. Nato zamižite in pričnite globoko in enakomerno dihati. Z vsakim izdihom napravite rahel počep, z vsakim vdihom pa noge stegnite. Vizualizirajte debelo rdečo verigo ali ladijsko vrv, ki jo spuščate iz vašega telesa na mestu med spolovilom in zadnjikom, kjer je center rdeče energije, proti zemlji. Z vsakim počepom jo v mislih spustite nižje,... in nižje,... in naj teče skozi zemljo, kot bi šla skozi maslo,... in ko pride do središča Zemlje, jo pripnite na ogromno sidro, ki tam vse čase nepremakljivo stoji. To vajo delajte vsaj pet minut, tako da lahko začutite težo te verige, ki postaja vse težja in težja, bolj ko je dolga. Ne pozabite na dihanje.
Če meditirate in imate težave s korensko čakro, se pred meditacijo obvezno prizemljite. Če ne veste, da imate težave s to čakro, potem to lahko zaznavate v vrtoglavicah, po meditaciji ste povsem zunaj in težko pridete "dol" ali "k sebi".
Če vam bo uravnoteženo delala korenska čakra, ki je temeljna (kot temelj pri hiši, ki je pomemben) se vam bo ojačalo in očistilo avrično polje.


http://zakonprivlanosti.blogspot.com/2014/07/drustvo-za-kakovost-zivljenja-soncna-pot.html

Ni komentarjev:

Objavite komentar