nedelja, 22. december 2013

KAJ JE HO'OPONOPONO




Ho'oponopono je starodavna Hawaiian proces reševanja problemov, ki je prilagojen za uporabo z današnjo Morrnah Nalamaku Simeon, Kahuna Lapa'au, ki je bila priznana kot Havaje Živeti bogastvo "v letu 1983
Opredelitev Ho'oponopono kaj bi lahko našli na internetu, je: ". Ho'oponopono proces sproščanja strupenih energij v sebi, da bi vpliv Božanskega skozi misli, besed, dejanj in dejanj prevodu" Ho'o "pomeni" vzrok " in "ponopono" pomeni "popolnost".
Ena od glavnih značilnosti procesa Ho'oponopono je, da je oseba, ki uporablja proces sprejemanja 100% odgovornost za problem, ki ga želi rešiti. V tradicionalni pristop k reševanju ali zdravljenje težav, problem reševalec začne s prepričanjem, da je vir problema z osebo, ki ima težave, in meni, da je njegova dolžnost, da pomaga pri premostitvi težav. Vendar, da bi postala učinkovita problem rešiti, mora reševalec biti pripravljeni sprejeti 100% odgovornost za ustvarjanje problematično situacijo, da ga je treba pripravljen videti vir problema leži sama v sebi, in ne oseba, ki ima težave. Reševalci nisem opazil, da so vsakič, ko je problem vedno tam!
Občutek 100%, odgovorne za problem realizacije Reševalec omogoča, da je 100% odgovoren za njeno reševanje. Z uporabo Ho'oponopono procesa Solver je sposoben obrniti negativne misli v sebi in osebo, ki ima problem popolne misli o ljubezni.
Kako si zamenjati negativne misli s pozitivnimi mislimi v reševalca problemov in njegove družine, sorodnikov in prednikov, so nadomestili tudi osebo s problemom in njegove družine, sorodnikov in prednikov. Ho'oponopono proces omogoča Reševanje težav neposredno delo od prvotnega vira, ki se lahko obrnejo negativne misli v ljubezni.
Pri reševanju problemov z uporabo Ho'oponopono procesa, Solver težav, povezanih s prvotnim virom, kar drugi imenujemo ljubezen ali Bog. Medtem ko je povezava vzpostavljena, problem rešiti, potem sklicuje LJUBEZEN obrniti negativne misli (pomnilniških v podzavesti) v njem, ki so realizirani kot problem za njega, potem pa osebo s težavo. Privlačni proces kesanje in odpuščanje, ki ga je reševalca problemov, na primer: "Žal mi je za negativne misli v meni, ki povzročajo težave za mene in za osebo, ki ima težave, prosim odpusti mi."
V odgovor na kesanje in odpuščanje reševanje problemov, ljubezen začne mistični proces pretvorbe negativnih misli. V tem duhovnem procesu popravku, LJUBEZEN najprej nevtraliziranje negativnih čustev, ki povzročajo težave, ali so jeza, strah, jeza, krivda ali zadrega. Naslednji korak se nato spusti LJUBEZEN nevtraliziramo energijo misli, da jih puščajo v stanju praznine ali resnične svobode. Ko imate prazen um in brezplačno, jih imam potem se napolni. Kot rezultat, je reševalec težav obnovljena v ljubezni, zato oseba, ki ima problem, kot vsi ostali vpleteni v isto težavo.
Miracle Ho'oponopono proces je, da začnete videti same novega v vsakem novem trenutku, ki se začne po vsem cenijo, čiščenje starega spomin ali razmišljate vzorcev v podzavesti, ki uporabljajo obnovljive vire proces ljubezni.

Ho'oponopono proces čiščenja


Sestavljen je iz treh elementov, in sicer: kesanja, odpuščanja in preoblikovanju (angl. pretvorba). To je prošnja, ki jih zavestni um začela z božansko inteligenco za preoblikovanje spomin, vsebovane v podzavesti, ki Void (angl. ničen).
Ko Atonement, zavestni um priznava svojo odgovornost za oblikovanje, sprejemanje in kopičenje pomnilnika v vaši podzavesti, da ponovite problem znova in znova. Skupaj s kesanjem, odpuščanje zahteva zavestni um, da Božanske inteligence za preoblikovanje spomin v podzavesti v praznino. Zavestni um ni le žalosti, ampak tudi prošnjo za odpuščanje božansko inteligenco. Po tem Božanska inteligenca nevtralizirati in sprostitev spomin iz podzavesti v praznino. Pretvorba je možna le z božansko inteligenco.
Kaj se zgodi, je, da je Božanska inteligenca prevzame bolečo misel in jih ali čisto nevtralizira. Ne očisti osebo, kraj ali stvar. Očisti z energijo, ki je povezana s to osebo, kraj ali stvar. Torej je prvi korak Ho'oponopono proces čiščenja in energije. Po tem, nekaj čudovitega zgodilo. Ne samo, da energija se nevtralizira, tako se sprosti, in ga v celoti ostane nov nepopisan list. Budisti pravijo Void (angl. odpade).
Če želite delati Ho'oponopono, da ni treba vedeti, kaj je problem ali napako.Vse, kar je potrebno je, da opazite problem, ki ga sami zavesti v skušnjavo fizično, mentalno, čustveno, itd Ko opazite, vaša odgovornost je, da to misel in čustvo v glavi in ​​ko si čist to energijo, dajanje v obtok naslednji stavek v njej:
  • "Žal mi je."
  • "Prosim, oprosti mi."
  • "Hvala."
  • "Ljubim te."
Molitev, ki jih je ustanovitelj-Morrnah Nalamaku Simeon uporabljajo gre takole:
"Božanska ustvarjalec, oče, mati, sin, hči enega ... Če bi vas jaz, midva, moja družina, sorodniki in predniki so užaljeni, vaša družina, sorodniki in predniki so z mislimi, besedami, dejanji ali dejanji iz začetka naše ustanovitve do danes, Prosim za vaš odpuščanje ... Naj te očisti, očisti, sprosti in zmanjšati vse negativne pomnilniških blokov, energije in vibracije ter pretvorbo teh nezaželenih energije v čisto svetlobo ... Naj bo tako. "




Pri tem Ho'oponopono proces, edina stvar, ki je pomembna je, da se ohrani poudarek na Božanskim. Treba je ostati osredotočen na vrnitvi v praznino. Brez spomina. Brez programa. Praznina. Šele, ko smo brez lastnega in kolektivnega spomina, samo zato, da bomo lahko delovali v času ali preko božanskega navdiha.
Ko vidite čustva ali občutek. Vse, kar lahko naredite, je izpustil ta občutek. In čista. Očistiti. Očistiti. "Žal mi je.", "Prosim, oprosti mi.", "Hvala.", "Ljubim te.", "Ti si lepa / lep." Ali, z drugimi besedami, ali kesanje in odpuščanje, ki bo imelo za posledico pretvorbo čustev, ki so se pojavili in jih spremeniti v svobodi in ljubezni.
Mnogi gredo zdaj v iskanju odgovorov na težave šele, ko se pojavijo na neko fizično obolenje ali ko premakne na kak drug fizični dogodek. To je ponavadi samo voznik, ki nas je opozorilo, da začnete z učenjem o delih sebe, ki so povezane s to težavo. Kljub temu, da vedo, da je del mene, ki je bolan, bolj smo začeli opažati povezavo med mnogih drugih delih našega življenja in odnosov, ki jih imamo do njih. Šele takrat bomo lahko videli, da so mnogi deli nas, ki jih je treba očistiti.
Nekateri primeri ali ideje za čiščenje odnose z: staršev in prednikov, prijateljev, sodelavcev, telefaksu ali znancev, prostore, v katerih živijo, delajo ali preživljajo čas, planet Zemlja, nepravičnosti v svetu, denarja (želja, da bi, revščina, itd .), ljudje ali vrste ljudi, ki bi nas jezen, vas razburil, da ljubosumen, odvisno od tega, jezni ali povzroči katera koli druga negativna čustva, hrana (zdravo in nezdravo), cigarete, zasvojenost (čustva, alkohol, droge ...), strahovi , vojn na svetu, lakoto, gospodarstvo ... boste nadaljevali.
Če greste na dnevni osnovi z le nekatera od njih pa bo več kot dovolj, da bi čudo sveta, v katerem živimo.

Ho'oponopono - spomin ali Inspiration


Delujemo po spominu ali Inspirations. Memory mislil, navdih dovoljuje. Večina nas živi na osnovi pomnilnika. Ti preprosto ne zavedajo, ker smo v bistvu v nezavesti. Če pogledamo na svetu na ta način, Božanska inteligenca pošlje sporočilo iz vrha navzdol, v naših mislih. Vendar, če je naš spomin izčrpan, da lahko rečemo, da je v skoraj ves čas najbolj igral, ne boste slišali navdih, kaj šele, delujejo v skladu z njim. Kot rezultat, Divine beseda ne pridejo k nam, ker smo preveč zaposleni poslušanju starih navad in odločitev, ki že zdavnaj v naših glavah, da bi jih slišali.
Božanska inteligenca, Superconsciousness, zavest, podzavest

Slika prikazuje način, kako to deluje, da bi dobili božanski navdih. Navdih prihaja iz božansko inteligenco, toda spomin je na voljo v nezavesti človeške rase.Program je prepričanje, programiranje delimo z drugimi, ko ste ga opazili v drugih. Naš izziv je, da počistite vse programe, tako da smo se znašli nazaj v praznino (angl. ničen), kjer smo lahko prejeli navdih.
Mnogi spomin deliti z drugimi. Ko opazite nekaj v drugi, kar vam ni všeč, to pomeni, da imate tudi v nas samih. Vaša naloga je, da očistite. Ko čiščenjem notranjosti, bo pustil tudi druge osebe. V bistvu, na koncu bo ostalo ves svet.
Le 15 bitov informacij je na voljo na zavestni um, ampak zato, ker je 15 milijonov bitov, ki se dogajajo okoli nas ves čas. Nismo sposobni razumeti vse elemente, ki se pojavljajo v naših življenjih. Zato moramo spustiti. Moramo verjeti.
"Žal mi je.", "Prosim, oprosti mi.", "Hvala.", "Ljubim te."

Vir:

  • Morrnah Nalamaku Simeon, Kahuna Lapa'au

Ni komentarjev:

Objavite komentar