sreda, 26. avgust 2015

SPREMINJAM SE






Na svoji poti življenja, dobimo ogromno priložnosti. Pa jih sploh vidimo? Bodimo odprti, veselimo se vsake malenkosti, zahvaljujmo se za vse kar imamo. Opazujmo se. Opazujmo vsak trenutek in občutek. Ne ukvarjamo se z drugimi, če jim ne moremo pomagati, jih pustimo na miru. Ljudje se spuščamo v življenje drugih in njihove napake, namesto, da bi se ukvarjali s seboj in reševali svoj problem. Verjemite mi, če boste ljubeči do sebe, odprti, delali vsak dan na sebi, tako ali drugače, se vam bojo odprla vrata v lepši svet. Postali boste svobodni,otresli se boste marsikatero bolezen, žalost, denarne težave,osamljenost itd…  
Vse imamo v sebi, moč za ozdravitev,  za harmonijo na vseh področjih. Včasih res človek potrebuje neki vzvod, da se premakne iz neke cone udobja, ali to naj bo bolezen, bankrot, nesreča.. Vse to nam je sporočilo; POJDI IZ TE POTI, ZAŽIVI DRUGAČE. Nobena stvar se ne zgodi čez noč. Vse se zgodi z razlogom in dobimo, sporočila manjša ali bolj izrazita.
Včasih res potrebujemo pomoč in, ko to rabimo, vidimo, tudi prosimo za njo. Resnica je, da  nam ne  uspe v prvo, potrkat na prava vrata. Zavedati se moramo, da sprememba na bolje se dogaja počasi. Če bi se znali čez noč spremeniti, bi doživeli neki šok. Nebi znali živeti tako življenje. Zato  bodite  hvaležni za vsako najmanjšo spremembo na bolje. Korak za korakom se daleč pride.Bodimo strpni, do sebe in drugih.
Dvajset let raziskujem, berem, se učim, pomagam drugim. Vsi smo na isti poti, na isti ladiji, vsi z različnimi pogledi in izkušnjami ter preizkušnjami, ki smo jih dobili v šoli življenja. 100% smo odgovorni kar se nam dogaja, nismo pa krivi za to. Smo igralci v tem življenju. Vlogo smo si izbrali sami. Ne igrajmo več vlogo žrtve. Dovolimo si stopiti na pot spremembe.
Pomoč in podporo vam lahko nudim skozi terapije, ki vam lahko spremenijo življenje. SEVEDA, ČE STE PRIPRAVLJENI. To so nam govorili že zdavnaj; DOBRO SE VRAČA Z DOBRIM, SLABO Z SLABIM. To pravilo, rek sigurno velja. Tudi v naši podzavesti, če imamo še slabe namene, ki si jih ne zavedamo, "KASIRAMO". Pomembno je, da se imamo radi in se ne oziramo na druge. Dokler ne dorastemo v tem čudnem svetu materljalizma.  Poglejmo si srečo v drobnih stvareh, vse imamo in če bomo bili usmerjeni pravilno bomo več imeli. Ni beseda, brez dobrega dejanja, ni misel, brez dobrega dejanja. Lahko smo bogati materjalno in v duši, ali revni v materjalu , in če pravilno delujemo, BOMO SREČNI. Ni pravila. Ustvarjaj najprej sebe izgradi se v osebo, ki si želi srečo. Druge stvari, ti naj ne bojo pomembne, ko boš ti srečen in si zgradil pot. Bojo tudi tvoji najbljižni srečni. Ni moj namen nas vseh narediti ležerne in čakati; moj namen je; da se povežemo. Imamo znanje, jaz tega ti drugega področja..LAHKO SI NAJDEMO POSEL. PREKO SOCIALNEGA PODJETNIŠTVA, društev..ni važno, bodite, raziskujte,aktivno..Pomoč,  v povojih nekega socialnega podjetništva, sem lahko jaz.  Delam na projektu.Vključevanje v pomoč in rast nas samih, je prihodnost, ki jo mogoče še ne vidimo.

Lahko mi pišete, ali pokličete. Želim vam, da najdete pot, ki vas bo popeljala k SREČI. 

Zdravje,odnosi,kariera, izobraževanje, terapije, duhovnost..
Nataša Š. Urbanč

Ni komentarjev:

Objavite komentar