petek, 28. avgust 2015

Individualne terapije








Sem certificirana izvajalka Tesla Metamorfoze® učiteljica Angelov in vnebovzetmih mojstrov®, umetnica, TERAPEVTKA CELOSTNE BIOTERAPIJE, INTUITIVNA SVETOVALKA, EFT TERAPEVTKA, SVETOVALKA UPORABE ZAKONA PRIVLAČNOSTI itd.... Več kot 25 let izkušenj s področja osebne rasti in razvoja, ter uspešno združujem znanje iz različnih področij vašega življenja.

Pomagam najti vaša omejujoča prepričanja in jih odstraniti - blokade, ki jih zadržujete v sebi. Moje intuitivne sposobnosti  omogočajo, da hitro prepoznate vaše podzavestne blokade in razloge, ki ste jih ustvarili  v vašem življenju. Zelo hitro lahko najdm temeljni vzrok za vaše težave. Ko je vzrok odpravljen, se situacije lahko ozdravijo in izboljšajo.

Nudim individualne seanse in coaching v živo ali preko skype-a vsem, ki so se zataknili na svoji življenjski poti in ne vedo, kako naprej. Izdelujem nakit z kodami, simboli, matricami, ki vam bojo v pomoč v vseh situacijah.


Naročite se lahko preko maila susurb@gmail.com, ali telefona 041 682 498. Terapija vas stane 25€. Sklop treh terapij, kar je optimalno, vas s popustom stane 60€.  Branje iz kart  vas stane 15€, 15 do 20 minut.

Društvo za kakovost življenja SONČNA POT
041 682 498

Ni komentarjev:

Objavite komentar