nedelja, 16. januar 2022

ZDRAVILNI ZVOK & VIBRACIJA & HARMONIZACIJA



Numerološka popolnost - razmerja med frekvencami solfeggia. Tukaj je pomen številk 36 , 9 "čarovnik" Nikola Tesla je rekel: "Če bi le poznali čudovitost številk 3, 6 in 9, bi imeli ključ do vesolja v svojih rokah."


Opaženo je, da imajo frekvence solfeggia blagodejno povezavo z ritmi vesolja.

"Vse je vibracija" in z matematičnega vidika vse frekvence temeljijo na sveti geometriji. Vsaka vibracija ima svojo frekvenco. Z zavestnim prepuščanjem frekvence Solfeggia lažje dosežemo ravnotežje, zdravljenje, sidranje ...

Zvočne vibracije imajo sposobnost prežemanja snovi, celic, molekul in preoblikovanja njihovih struktur. Naša posamezna telesa pa imajo dar prilagajanja in prilagajanja frekvencam okolja.

Solfeggio frekvence/toni so tako starodavni toni, da nam njihov izvor ni jasen. Vemo, da so jih gregorijanski menihi v celoti in široko uporabljali v svojih petjih in meditacijah. Osnovni sistem šestih izvirnih frekvenc/tonov in treh komplementarnih, vzbuja harmonizacijo telesnih in celičnih struktur ter vzbuja močne čustvene reakcije, ki jih včasih ne moremo popolnoma nadzorovati.

Solfeggiovo lestvico je "ponovno odkril" dr. Joseph Barber. V knjigi številk je našel šest ponavljajočih se kod. V 7. poglavju (verzi od 12. do 83.) je našel številčne reference, ki so po numerološkem dekodiranju razkrile šest ustvarjalnih frekvenc solfeggia.

Starodavni gregorijanski napevi so temeljili na zdravilnih frekvencah solfeggia. Skupno je bilo znanih 152 takih napevov. Leta 1050 pa so vsi skrivnostno izginili. Po navedbah cerkve naj bi izginili. Vendar se je v javnosti skrivnostno pojavil en napev. 



174 Hz - dodatna frekvenca solfeggia. Osnova. Izvor. Odnos z naravnimi anestetiki. Pomaga odpraviti fizične in duševne bolečine. Organom daje občutek varnosti, varnosti in ljubezni. To jih motivira, da dajo vse od sebe. 

 

285 Hz - dodatna frekvenca solfeggia. Kvantni preskok Spoznanje. Energetska obdelava ran, opeklin in poškodovanih tkiv. Pomaga, da se tkivo vrne v prvotno obliko. Preko informacijskih tokov o prestrukturiranju poškodovanih organov vpliva na energetska polja.

 

396 Hz - UT ( DO ) Starodavna frekvenca solfeggia. Osvobajanje občutkov krivde in strahu. Povezava s Svetlobo in Duhom. Vrne se v prvotno popolno stanje. Omogoča neposredna doživetja in vrnitev v Enost. Povezuje se z duhovnim svetom.

 

417 Hz - RE   Ancient Solfeggio freq. Obrniti situacijo in omogočiti spremembe. Resonanca in empatija. Odpravlja odtujenost od Boga. Vrača se na pravo pot. Očistite travmo. Izbriše pretekle destruktivne vplive. Pomaga odpraviti omejujoče občutke. Podpira celice in DNK. Omogoča jim, da v celoti izkoristijo svoj ustvarjalni potencial.

 

528 Hz - MI   Ancient Solfeggio freq. čudeži. Transformacija. popravilo DNK. Ljubezen . DNK vrne v skoraj popolno stanje. Oskrbuje z energijo. Prebuja telo in jasnost uma. Povezuje se s podzavestjo. Aktivira ustvarjalnost. Pomaga pri občutku notranjega miru. Odpira globoke izkušnje in razsvetljenje.

 

639 Hz - FA   Ancient Solfeggio freq. kohezija. Odnosne ladje. Usklajevanje možganov. Pomaga pri medčloveških odnosih in harmoniji v družbi. Pomaga pri reševanju odnosov in socialnih težav. Podpira celično komunikacijo z okolico. Krepi strpnost in ljubezen. Krepi komunikacijo z drugimi svetovi.

 

741 Hz - SOL   Ancient Solfeggio freq. Izjava. Rešitev. Intuicija. Znanje. Čiščenje celic pred toksini in elektromagnetnim smogom. Drug drugega podpirata z bolj zdravo prehrano brez toksinov. To vodi k lažjemu življenju. Vodi v čistejše, bolj zasidrano in duhovno življenje. 

 

852 Hz - LA   Ancient Solfeggio frekv. Globlja intuicija. Duhovni red. Razsvetljenje. Neposredna povezava s tretjim očesom. Prebuja notranjo moč in samospoznanje. Raztopi zastalo energijo iz razmišljanja. Raztaplja energijske blokade, ki ovirajo komunikacijo z višjimi bitji, duhovnimi vodniki, pomočniki.

 

963 Hz - dodatna frekvenca solfeggia. Prebujanje DNK. Aktivacija epifize. Vsak sistem pomaga pri vrnitvi v popolno stanje, zahvaljujoč povezavi s Lučjo in Duhom. Omogoča vam, da se vrnete v Enost. Omogoča vam izkušnjo Unity. Omogoča nam, da izkusimo svojo naravo.

 

Današnja znanost znova odkriva starodavno znanje. npr. Solfeggio frekvenca 528Hz, ima ime "MI". Ime izhaja iz "MI-ra gestorum" (latinsko čudež). Frekvenca 528 Hz je natančna frekvenca, ki jo sodobna znanost v genetiki uporablja za popravilo poškodb DNK.

 








 

PS: osebna izkušnja s frekvencami solfeggia; vključila sem jih v frekvenčno terapijo z aparatom HEALY v proces harmonizacije z zvočnimi energijami. Na mene osebno imajo učinke, ki jih ni mogoče opisati . Samo doživeti je treba. 



INFORMACIJE IN REZERVACIJE;  041682498

 

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar