torek, 18. januar 2022

Okrevanje po covidu


 


Covid je zelo raznolika virusna okužba, za katero je in bo zbolelo pomembno število ljudi. Prav zaradi raznolikosti okužbe je tudi okrevanje zelo različno.


Okrevanje

Ste imeli Virus19 in ste opazili počasno okrevanje? Ali pa poznate koga, ki se po virusu še vedno bori z izboljšanjem? Preučili smo glavne fizične težave v zvezi z virusom Virus19 in ta program vsebuje vse koristne dejavnike, ki bi morali fizično telo spraviti iz omejitev. Pogosto virus ni problem, ampak (pretirani) odziv telesa nanj. Upamo, da bomo obnovili zdravstvene mehanizme, kjer je virus povzročil opustošenje.

 

 

 

Katere frekvence so v njem?

 

Pljuča: na voljo je več kot 333 frekvenc za izboljšanje njegovega zdravja in moči

Kisik 949 Hz

Folna kislina 79 Hz: obnavlja delovanje živcev, srca in krvi. Tudi izboljšanje sinteze DNK.

NAC(N-acetil-L-cistein) 1455 Hz: za zaščito jeter, sredstvo za čiščenje sluzi, zdravilo za pljuča za odpiranje bronhijev.

Frekvence izgube vonja in vitalnosti: na voljo je vsaj 122 frekvenc, da si povrnete energijo ter vonj in okus 🙂

in več…

Kako uporabljati ta program?

Priporočena uporaba 2-3 tedne, največ 1x na dan.

 

+ komplementarni Healy prgrs: pljuča, hormonsko ravnovesje, glava, dih življenja, obnova, 3. aplikacija, imunski sistem/bioenergijska krepitev.


Healy vsebuje približno 144.000 frekvenc, ki ciljajo na določene težave in podpirajo telo in um pri ponovni vzpostavitvi ravnovesja. Frekvence Healyja so organizirane v 120 različnih programih.


KONTAKT: 041 682 498 

PS;Svetovna zdravstvena organizacija (SZO) je pripravila še posebna navodila za okrevanje slabotnejših, tudi po bolnišnični obravnavi. Najdete jih na tej povezavi.

Ta terapija ni namenjen bolnikom, ki so del bolezni preživeli na intenzivni terapiji. Ti morajo strogo upoštevati navodila, ki so jih prejeli ob odpustu iz bolnišnice. Lahko je samo pomoč, pri hitrejšem okrevanju.

Ni komentarjev:

Objavite komentar