četrtek, 12. avgust 2021

ZEOLIT - čudežni mineral za čiščenje organizma


 Zeolit je naravni vulkanski mineral, ki je nastal pred milijoni let z ohlajanjem lave v morski vodi. Rezultat tega procesa je kamen z osupljivimi razstrupljevalnimi lastnostmi, ki ga različni narodi imenujejo kar *čarobni kamen*, *vulkansko srce* ali *kamen življenja*. Skozi kamnino so prepredeni tunelčki, ki delujejo kot filter za radioaktivne in strupene snovi ter težke kovine. Aktivna snov v zeolitu se imenuje klinoptiloit, ki deluje samo takrat, ko je aktivirana s posebnim postopkom (Panacea mikroaktivacija).

Zaradi številnih koristnih lastnosti se zeolit uporablja v proizvodnji ekološke prehrane, v medicini, farmaciji, v gradbeništvu in uporablja se celo za čiščenje okolja po naravnih nesrečah (npr. jedrska nesreča). Je eden najmočnejših poznanih detoksinatorjev.

Ker je močno negativno nabit, nase privlači strupe, ostanke zdravil, viruse, patogene bakterije, radioaktivne delce, črevesne pline (metan), pesticide, herbicide, proste radikale, presnovne odpadne produkte (amoniak) in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij...), istočasno pa telesu odda koristne ione, kot so magnezij, kalcij, kalij in natrij.

Ker se organizmu pri jemanju zeolita ni potrebno več tako intenzivno ukvarjati z bojem proti strupom, prostim radikalom in škodljivim mikroorganizmom, se lahko posveča gradnji in regeneraciji telesnih celic, s tem pa se občutno dvigne tudi obrambni mehanizem našega telesa.

OSTALE PREDNOSTI JEMANJA ZEOLITA

·         v telesu ustvari rahlo bazični PH, odstranjuje odvečno kislino in s tem preprečuje nastanek bolezni, ki se pojavljajo v kislem okolju, kot so bolezni želodca, kandidoza in revmatoidni artritis

·         povečuje moč srčne mišice

·         znižuje vrednost krvnih maščob

·         silicij je element v sledeh, ki ga telo nujno potrebuje za zdrave kosti in veziva

·         preprečuje obolenja živcev, ki se pojavijo kot posledica kemoterapije (polinevropatija)

·         lajša otekline in bolečine

·         z vezavo strupov preprečuje nastanek in razvoj rakavih obolenj (raziskave so potrdile njegovo učinkovitost pri kožnem, pljučnem in ledvičnem raku)

·         blaži ginekološke težave, težave med menstruacijo in menopavzo

·         preprečuje karies

·         pomaga pri hujšanju

·         izboljšuje vid

·         spodbuja tvorbo hrustanca in celjenje kosti

·         pomaga pri pomanjkanju energije

·         razbremenjuje telo športnikov, pri katerih se pojavlja zakisanost

·         blaži diabetes, arteriosklerozo in osteoporozo

·         lajša težave s kožo (akne, dermatitis)

·         zdravi vnetja dlesni in ustne sluznice

·         dviguje nivo železa v krvi (preprečuje slabokrvnost)

·         znižuje nivo histamina, ki povzroča alergijske odzive in seneni nahod

·         blaži cirozo jeter, zamaščenost jeter, hepatitis in hepatozo

·         blaži migrene

Zeolit poveča nivo antioksidantov v našem telesu!

Obstaja okoli 150 vrst zeolita, od tega je 40 vrst naravnega izvora. Za uživanje so primerni samo slednji. Od kakovosti zeolita je odvisna njegova učinkovitost in kvaliteta.

Pomagajte svojemu telesu, da kvalitetno izloči vse strupe in težke kovine, ter omogočite vašim celicam, da se te regenerirajo z produktom CLEAN SLATE podjetja ROOT, ki je utekočinjen in zaradi tega edinstven, saj prehaja skozi sluznico v ustih, direktno v celice in celotno naše telo. Clean slate je naraven produkt, podprt z znanostjo, ki vam bo pomagal na varen način odpraviti iz vašega telesa strupe in težke kovine.

 

Naročio preko spleta

https://therootbrands.com/natasa263

041682498

Ni komentarjev:

Objavite komentar