sreda, 27. avgust 2014

TESLA METAMORFOZA ZDRAVJA



TESLA METAMORFOZA


Metoda temelji na uporabi  - Tesla frekvence in si prizadeva, da bi frekvenca svetlobe človeškega telesa prešla v popolno ravnovesje.






Pogosta utrujenost, depresija, strahovi so lahko znak kroničnega pomanjkanja 

energije. S polnjenjem energijskih baterij telesa si izboljšamo fizično zdravje, v svoj

vsakdan vnesemo več optimizma, zaupanja v življenje, več miru, kreativnosti.



Tesla Metamorfoza je metoda  energije. Spada v tako imenovano neposredno energetsko terapijo, v kateri (kozmična, božanska) energija najde svojo pot neposredno na stranko, brez posredovanja terapevta.Vloga terapevta na seji s svojo prisotnostjo je kot Tesla tuljava, "črpa" zdravilno energijo, ki nato vpliva na preobrazbo in regeneracijo stranke istočasno na več ravneh: na ravni zavesti (mentalno in čustveno) in na fizičnem nivoju. Ta metoda energije je revolucionarna, ker je postopek popolnoma naraven in neposreden.

Božanska, kozmična ali vitalna energija je inteligentna in kot taka "je sam po sebi, najboljši način" za stranko,  brez strahu pred slabo diagnozo in napačnih mnenji terapevtov. Vzpostavlja samo ravnotežje na ravni, ki ga je pripravljena stranka sprejet. Toliko, kot smo mi sami pripravljeni in odprti za sprejemanje energije, toliko jo bomo prejeli. Kakor smo lahko odprli vrata svetlobi toliko jo bomo dobili. Zato tudi niso možni stranski učinki, oziroma strah, da bi nam ta tretma škodil.

Tesla Metamorfoza kot se imenuje način je nehercen. Ta energija pride iz etra (praznine). Praktik je samo posrednik.

 Mi smo navajeni, da imenujemo različne bolezni, zaradi uporabe zdravil. Dostop do tako imenovanih bolezni z energetsko terapijo je precej drugačn, zato se zdi neverjeten. Tudi, če ne verjamete, na vas deluje. Od vas je samo odvisno, koliko jo boste sprejeli. Tesla Metamorfoza deluje globje - deluje holistično na telo in um.


Nataša Š. Urbanč– wellness in licencirani terapeut Tesla Metamorfoze

natasa.prebrskaj@gmail.com


Društvo za kakovost življenja
SONČNA POT
Vinji vrh 263
8220 Šmarješke Toplice

Ni komentarjev:

Objavite komentar