torek, 29. marec 2022

ENERGETSKI OBESKI






ENERGIJSKI OBESKI




                                                          R-5cm    BLAGINJA    15€

Ustvarjam energetske obeske na lesu, iz das mase in slike akrilni tehniki na platnu in lesu. OBESKI in slike vsebuje tudi koščke kristalov, odvisno od občutka. Slike in obeski so ustvarjeni za področje, za katerega se dogovorimo, bodisi kot podpora pri odnosih, zdravju, obilju, ali zgolj splošna energetska podpora.

 


                                                            R-5cm    BLAGINJA    15€

Slike in obeski delujejo blagodejna  na naše telo in prostor.   Prostor očisti in mu daje nov pridih. Preko slik in obeskov, se odprejo kanali za ustvarjanje in se počutimo bolj sproščeno, umirjeno, se znamo bolj povezati sami s sabo, rasčistitimo s svojo preteklostjo in si na stežaj odpreti vrata v svojo lepšo prihodnost polno novih in lepih izzivov v življenju, ki jih bomo z večjo lahkoto premagovali, predvsem pa bomo s sabo bolj zadovoljni, bolj samozavestni in osredotočeni na osebni in poslovni uspeh.  

 


                                                             R-5cm    BLAGINJA    15€






Vsaka slika in obesek je programirana s frekvencami z napravo Healy.  Healy je naprava s kvantno zdravilno frekvenco, namenjena uravnoteženju in podpori bioenergetskega polja telesa za energijsko dobro počutje in ravnovesje.



041 682 498


https://zakonprivlanosti.blogspot.com/2022/03/energijske-slike.html

Ni komentarjev:

Objavite komentar