ponedeljek, 16. avgust 2021

BREZPLAČNO skeniranje in analiza aure


                                      BREZPLAČNO skeniranje in analiza aure

Za brezplačno skeniranje na daljavo Aura Analysis Healy rabim podatke. KO bom dokončala skeniranje po vrstnem redu, vam bom poslala e -poštno sporočilo s popolnoma podrobnim PDF -jem, poslala pa bom tudi frekvenčno vibracijo na daljavo, da uravnoteži vaše čakre.

 

Zakaj  za dokončanje skeniranja rabim podatke? Podatke vnesem v napravo Healy, da lahko naredi analizo. Vaši podatki so v bistvu podobni vašemu vibracijskemu naslovu. Po končanem skeniranju bom izbrisala vaše podatke in vas kot stranko. Za naslov lahko vnesete samo ulico, mesto in državo. Če tega ne želite, ne potrebujete hišne številke. Odlično, bi bilo, če priložite osebno fotografijo. Ni vam potrebno pisati telefonske številke.

Vse podatke mi pošljite na mail    -  natasa.prebrskaj@gmail.com






HEALY je naprava za dobro počutje, ki se uporablja za uravnoteženje energetskega polja telesa in aktiviranje sposobnosti samozdravljenja. Ima medicinske in nemedicinske aplikacije, ki uporabljajo prilagojene frekvence za uravnoteženje uma, duha in telesa ter za lajšanje stresa. Healy deluje tako, da pošilja mikrotokove in posebne frekvence v telo osebe. Healy lahko pomaga pri razstrupljanju telesa, premagovanju odvisnosti, povečanju ravni energije in imunskega sistema, poglabljanju spanja, negi kože, izgradnji mišic, zmanjševanju kroničnih bolečin in podpori meridianov, ki sestavljajo bioenergetsko polje telesa. S skeniranjem vaše aure na podlagi informacij, ki jih potrebujem od vas; slike,  kje ste rojeni in vaš ime in priimek. Na podlagi podatkov lahko naredim analizo avre.  Lahko pošljem posebne frekvence čaker, kjer koli se nahajate, in so prilagojene vašim potrebam 26 minut. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar